UPISI U NOVI CIKLUS ŠUMSKE ŠKOLE

do 20. svibnja 2022.

Krajem svibnja ove godine započinje novi ciklus Šumske škole za djecu uzrasta od 5 do 10 godina.

Šumska škola održavati će se tijekom 12 mjeseci kroz ukupno 12 boravaka u prirodi na kojima uz igre i izazove učimo predmete: Snađi se, Flora i fauna i Uradi sam.

Šumska škola provodi se u malim skupinama (najviše 15 djece) uz dva voditelja, jednom mjesečno (subotom), u trajanju od šest sati. Boravak organiziramo na lijepim lokacijama u okolici Karlovca i u suradnji s lokalnim planinarskim društvima i OPG-ima.

Šumska škola je za sve male prirodoljupce, radoznalce i kreativce.

U Šumskoj školi učimo promatrati, doživjeti i bolje upoznati zbivanja u prirodi. Učimo biti samostalni, stječemo nove vještine i povezujemo se sa živim svijetom oko sebe.

Prijave za Šumsku školu otvorene su do 20. svibnja 2022. godine upitom na info@klijanacipup.

Veselimo se novim polaznicima!

Prijava za radionicu

AKTIVNOSTI

UPISI U NOVU SEZONU KLIJANCA I PUPA

Jer priroda je put do boljeg stanja! Šumska škola i Zelene vještine Klijanca i Pupa zovu na upis u novu sezonu nezaboravnih druženja – zajedno

ZAVRŠNO DRUŽENJE ŠIV ŠAVIĆ EKIPE

U ponedjeljak 3. srpnja sezonu šivanja zaključile su polaznice Šiv Šavić radionica. Različitih uzrasta, ove cure uz voditeljicu Antoniu Vukobratović nisu propustile gotovo niti jednu

Klijanac i pup za svoje web stranice koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke. Neki su kolačići možda već instalirani. Nastavljajući s korištenjem naših web stranica, pristajete na njihovo korištenje. Više o kolačićima.