PRIČA O NAMA

Oni su Klijanac i Pup – jedan raste iz tla, drugi na stablu/stabljici.
Pridruži im se u stvaranju rasadnika dobre volje. Znanja, vještine i povezanost sa živim svijetom izdanci su koje dobivate, a na vama je da ih s dobrom voljom čuvate i nosite kroz život.

Klijanac i Pup skup su društveno-poduzetničkih usluga udruge Eko Pan koja dvadeset godina kontinuirano i aktivno informira, educira i potiče građanski aktivizam u području očuvanja okoliša i prirode. Usluge koje udruga razvija namijenjene su djeci i odraslima a svrha im je kroz praksu učenja, boravka u prirodi i stjecanja korisnih vještina poticati dublje razumijevanje i svjesnu brigu o živom svijetu oko nas.

Odabirom usluga Klijanac i Pup podržavate razvoj malog društvenog poduzeća te pomažete rad udruge, servisa Zeleni telefon, Eko knjižnice igračaka, Bibliopana, kampanja za očuvanje kopnenih voda, edukacija o otpadu, programa razvoja permakulture u zajednici te omogućujete male građanske akcije održavanja i uređenja okoliša.

U rasadniku Klijanca i Pupa rastu:

ŠUMSKA ŠKOLA – ŠUMU UPOZNAJ I SNAĐI SE ISTRAŽUJUĆI: učenje o prirodi za djecu i roditelje kroz ciklus radionica, igara i izazova.

ROĐENDAONICA – UZ IGRU I VEDRINU TU O PRIRODI UČI: tematska, edukativna i kreativna igraonica za djecu uzrasta od 5 do 10 godina.

ZELENE VJEŠTINE – OD STAROG NEŠTO NOVO IZRADI, SAZNAJ KAKO SE, ŠTO I GDJE S LJUBAVLJU SADI: radionice, sekcije i tečajevi (permakultura, vrtlarenje, šivanje i sl.) za djecu i odrasle

Poznajemo li dobro živi svijet i svoje mjesto u njemu, znati ćemo ga dobro i čuvati!