Otvoreni upisi u sekciju: MALI URBANI VRTLARI

do 22. ožujka 2022.

Pozivamo na upise u vrtlarsku sekciju Klijanca i Pupa!

Bliži se proljeće i pravi je trenutak za početak cjelogodišnjeg ciklusa radionica za djecu na kojima ćemo s dobrom voljom učiti zelenu vještinu – vrtlarenje. Kroz druženje, stvaranje i učenje pokazati ćemo da se hrana i bilje mogu uzgajati čak i u skromnim uvjetima i da je vrtlarenje korisna vještina koja potiče na radoznalost, kreativno razmišljanje, prilagodljivost promjenama i razvoj motorike.

Mali urbani vrtlari održavati će se svakog utorka kod Klijanca i Pupa, za djecu uzrasta od 5 do 10 godina. Na radionicama ćemo zajedno učiti, sijati, saditi, promatrati, igrati se i uživati u svim izazovima koje donosi vrtlarenje.

Neke od tema kojima ćemo se baviti su: učenje o sjemenju i životu biljaka, vrijednost i očuvanje tla, susjedi u vrtu, plodored i planiranje vrta, čuvanje sjemenja. Na radionicama ćemo brinuti o presadnicama, saditi i uzgajati u visokim gredicama, posjećivati vrtove i rasadnike, koristiti se alatima, raditi organsko gnojivo, puno se igrati i izrađivati korisne stvari.

Mali urbani vrtlari počinju 22. ožujka 2022., a svi zainteresirani mogu nam se javiti na info@klijanac-pup.org

Kotizacija iznosi 30 kn po radionici.

Vidimo se našem rasadniku dobre volje!

Sekciju će u početku voditi Valentina i Ivana, a s vremenom će je preuzeti novozaposleni voditelji Klijanca i Pupa.

Prijava za radionicu

AKTIVNOSTI

UPISI U NOVU SEZONU KLIJANCA I PUPA

Jer priroda je put do boljeg stanja! Šumska škola i Zelene vještine Klijanca i Pupa zovu na upis u novu sezonu nezaboravnih druženja – zajedno

ZAVRŠNO DRUŽENJE ŠIV ŠAVIĆ EKIPE

U ponedjeljak 3. srpnja sezonu šivanja zaključile su polaznice Šiv Šavić radionica. Različitih uzrasta, ove cure uz voditeljicu Antoniu Vukobratović nisu propustile gotovo niti jednu

Klijanac i pup za svoje web stranice koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke. Neki su kolačići možda već instalirani. Nastavljajući s korištenjem naših web stranica, pristajete na njihovo korištenje. Više o kolačićima.