LJETO KOD KLIJANCA I PUPA

Završila škola, počinje Ljeto kod Klijanca i Pupa!

Fora radionice za predškolce i školarce!

U razdoblju od 27. lipnja do 20. srpnja uz puno igre i zabavnih zadataka saznati ćemo pregršt zanimljivosti iz biljnog i životinjskog svijeta, izraditi korisne i kreativne stvari, te istraživati zagonetne svjetove dinosaura, mitova i moreplovaca.

Radionice su namijenjene predškolcima i školarcima, a održavaju se u malim grupama. Gdje? Kod Klijanaca i Pupa uz poneku ekspediciju karlovačkim parkovima. Prijave su obavezne, putem e-maila info@klijanac-pup.org ili putem obrasca u nastavku objave. Kotizacija po radionici i polazniku iznosi 6 eura. Iznimka je radionica izrade interaktivne slikovnice koju priprema i poklanja naš dragi šumski školarac Manu!

Klijanac i Pup – rasadnik dobre volje, tu uz igru i zabavu otkrivamo prirodu!

Prijava za radionicu

AKTIVNOSTI

UPISI U NOVU SEZONU KLIJANCA I PUPA

Jer priroda je put do boljeg stanja! Šumska škola i Zelene vještine Klijanca i Pupa zovu na upis u novu sezonu nezaboravnih druženja – zajedno

ZAVRŠNO DRUŽENJE ŠIV ŠAVIĆ EKIPE

U ponedjeljak 3. srpnja sezonu šivanja zaključile su polaznice Šiv Šavić radionica. Različitih uzrasta, ove cure uz voditeljicu Antoniu Vukobratović nisu propustile gotovo niti jednu

Klijanac i pup za svoje web stranice koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke. Neki su kolačići možda već instalirani. Nastavljajući s korištenjem naših web stranica, pristajete na njihovo korištenje. Više o kolačićima.