ROĐENDANSKE
IGRAONICE

Uz igru i vedrinu tu o prirodi uči

ŠTO JE ROĐENDANSKA IGRAONICA KLIJANAC I PUP?
S ciljem edukacije najmlađe populacije o vrijednostima i važnosti zaštite i očuvanja živog svijeta, osmišljene su „eko“ rođendanske proslave/druženja kroz koje učenje uspješno spajamo sa zabavom. Usluga je za djecu vrtićkog uzrasta i nižih razreda osnovne škole, a u daljoj budućnosti postoji i mogućnost nadogradnje igrama i sadržajima prilagođenim i starijim uzrastima. Ova rođendanska proslava karakteristična je po sadržaju jer poziva na poučnu i kreativnu igru kojom djeca bolje upoznaju svijet i prirodu oko sebe. Primjerice, slavljenik sam može odabrati temu o kojoj želi saznati više (roda, žaba, krpelj, komarac, svemir, vode, nebo, itd.). Tema se provlači kroz sve aktivnosti rođendanske proslave (igre, razgovor i kreativna radionica), a sudionici su podijeljeni u dvije skupine koje se međusobno natječu u znanju i vještinama. Usluga se održava u zatvorenom i na otvorenom prostoru.
KOJA JE CIJENA I KAKO SE PRIJAVITI?
Cijena rođendanske igraonice u trajanju od tri sata iznosi 900 kuna. Osiguravamo dva voditelja, voće, sokove, grickalice, radni materijal i poklon za slavljenika. Hvala na povjerenju i vidimo se na najzelenijem roćkasu u gradu!

Rođendanske igraonice kod nas

900 kuna*

Cijena se odnosi na trosatnu proslavu u prostorima Eko Pana za grupu od maksimalno 15 djece. Za svako dodatno dijete plaća se 30 kn.

Rođendanske igraonice u gostima

1200 kuna*

Cijena se odnosi na trosatnu proslavu u prostorima naručitelja za grupu od maksimalno 15 djece. Za svako dodatno dijete plaća se 30 kn.