ROĐENDANSKE
IGRAONICE

Uz igru i vedrinu tu o prirodi uči

ŠTO JE ROĐENDANSKA IGRAONICA KLIJANAC I PUP?

To je najzelenija rođendanska proslava!

S ciljem edukacije najmlađe populacije o važnosti očuvanja okoliša i prirode, osmišljene su „eko“ rođendanske proslave/druženja gdje kroz igru i zabavu upoznajemo vrijednosti živog svijeta oko nas.
Rođendanska igraonica Klijanca i Pupa za djecu je vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta.
Ova rođendanska proslava karakteristična je po sadržaju jer poziva na poučnu i kreativnu igru kojom djeca bolje upoznaju svijet i prirodu oko sebe. Slavljenik bira temu: roda, krpelj i komarac, kukci, biljke, gljive, rijeke, planine, svemir, a tema se provlači kroz sve aktivnosti rođendanske proslave (igre, izazovi, pjesme, razgovor i kreativna radionica).
Usluga se održava u zatvorenom i na otvorenom prostoru.

KOJA JE CIJENA?

Cijena rođendanske igraonice u trajanju od tri sata iznosi 119,45 odnosno 159,27 eura. Osiguravamo dva voditelja, voće, sokove, grickalice, radni materijal i poklon za slavljenika.
Hvala na povjerenju i vidimo se na najzelenijem roćkasu u gradu!

Rođendanske igraonice kod nas

119,45 EUR

Cijena se odnosi na trosatnu proslavu u prostorima Eko Pana za grupu od maksimalno 15 djece. Za svako dodatno dijete plaća se 30 kn.

Rođendanske igraonice u gostima

159,27 EUR

Cijena se odnosi na trosatnu proslavu u prostorima naručitelja za grupu od maksimalno 15 djece. Za svako dodatno dijete plaća se 30 kn.


Klijanac i pup za svoje web stranice koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke. Neki su kolačići možda već instalirani. Nastavljajući s korištenjem naših web stranica, pristajete na njihovo korištenje. Više o kolačićima.